Başkanı Fatih Tosyalı,”koronavirüs, alacağımız tedbirlerden güçlü değildir”

İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri korona virüsüne karşı alınan tedbirler kapsamında dezenfeksiyon çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
İskenderun’da baştan aşağıya dezenfekte çalışmalarının 24 saat esasına göre devam ettiğini söyleyen Başkan Fatih Tosyalı ,’Koronavirüs, alınacak tedbirlerden daha güçlü değildir’ diyerek vatandaşlardan da 14 gün kuralına ve 14 korunma kuralına uyarak bu mücadeleye güç vermelerini istedi.

İskenderun Belediyesi Korona Virüs riskine karşı çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.
Bu kapsamda ekipler, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın talimatları doğrultusunda vatandaşların ortak kullanım alanları, kamu kurum ve kuruluşlarında, ibadethanelerde büyük dezenfekte çalışması gerçekleştiriyor.

Başkan Tosyalı, ” Riske karşı, kamuya ve umuma açık yerlerde, caddelerimizde, sokaklarımızda genel temizlik ve dezenfekte çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Şimdi yapmamız gereken hayatımızı tedbirler doğrultusunda paniğe kapılmadan devam ettirmektir. Sizlerden ricamız, kulaktan duyma söylentilere değil, yetkili kurumlarımızın açıklamalarını dikkate almanızdır. Unutmayalım ki; Koronavirüs, alınacak tedbirlerden daha güçlü değildir. Tüm hemşehrilerime sağlıklı günler diliyorum” dedi.
İskenderun Belediyesi ekipleri Belediye Garajı Araçlar, Kuyumcular Çarşısı
,Bankalar, Şoförler Odası, Kadın Kültür Merkezi, Belediye Kültür Sarayı
,İbadethanelerimiz, Karayılan Aile Sağlığı Merkezi, Düğün Salonlarımız
,Sarı seki Öğrenci Yurdu, İskenderun Kent Hizmetleri, Sendikalar, Katı Atık Birliği, Camilerimiz, Kiliseler, Cemevi, Müftülük Hizmet Binası, Demirçelik Karayolları Mescidi, Demirçelik Aile Sağlığı Merkezi, siyasi partiler, ortak kullanım alanları bir çok noktayı dezenfekte etti.
Yapılan dezenfekte çalışmalarının farklı noktalarda periyodik olarak sürdürüleceği belirtildi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.