Kızıl Bayan Saç Renkleri

Beyaz tenlilere en çok yakışan renk olan kızılın birçok tonları bulunuyor. Kızıl saç rengi için ten rengi önemli bir faktör. Kızıl ve bakır saç renkleri bayanlar tarafından en çok tercih edilen renkler arasındadır.
Kızıl renk bakımı en zor renkler arasındadır. Bu yüzden yaz aylarında, deniz ve havuz suyundan dolayı aktığından, parlaklığını çabuk kaybeder. Bu yüzden bu rengi kullananların 20-25 günde bir saçlarını boyamaları gerekir. Kızıl saç boyanmadan önce ön boyama ve mordansaj yapılması gerekmektedir.
Beyaz teniniz ve açık renk gözlere sahip bayanlar doğru kızıl tonunu buldukları takdirde benzersiz, şık ve cazip bir görünüme sahip olurlar.

Çabuk aktığından dolayı kızıl yazın kullanıma pek uygun değildir. Kızıl için en doğru zaman sonbahar ve kış sezonudur. Birçok kızıl saç tonu vardır. Bu yüzden ten rengi oldukça önemlidir. Bakır kızıl saç rengi; seksi bir hava yaratan ve ünlülerin en çok tercih ettiği renktir. Hepimizin yakından tanıdığı Candan Erçetin’in saç rengi ve dünyaca ünlü Evan Rachel’in saç rengide bakır kızıldır.Ballı kızıl saç rengi; sarıya kaçan rengi ile saça parlaklık veren renktir.Kızıl-kestane saç rengi; daha doğal ve ışıltılı saç arayan bayanlar için ideal saç rengidir. Şarap kızılı saç rengi; esmer tenli bayanların tercih etmesi gereken saç rengidir. Joss Stone şarap kızılı rengine sahip olan ünlülerdendir.