İskenderun’un tanınmış ailelerinden Ağır ve Akçalı ailelerinin çocukları Tolga ve Melisa, Fer Diamond’da düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi. Törende iş ve eğitim dünyasından önemli isimler genç çifti yalnız bırakmadı.

İskenderun’da Ağır Ticaret sahibi Semir Evren Ağır’ın oğlu Tolga Ağır ile Akçalı Ticaret sahibi Ali Akçalı ve İkem Koleji’nin 25 yıllık kıdemli öğretmenlerinden Serpil Akçalı’nın kızı Melisa Akçalı’nın düğün töreni Fer Diamond’da gerçekleştirildi.

Çiftin nikahını İskenderun Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Yasin Kamat ile Belediye Meclis Üyesi ve Başkan Vekili Zeki Kınal kıydı.

Genç çiftin nikah şahitliğini damat tarafında İskenderun’un köklü kuyumcu esnaflarından Ali Sağıroğlu, gelin tarafında ise Tosyalı Holding Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Üyesi Şerif Tosyalı üstlendi. Şerif Tosyalı ve eşi de düğünde yer aldı.

Törene İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve eşi, Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Musa Gönül ile çok sayıda iş insanı katıldı.

Ağır ve Akçalı aileleri, davetlilerin katılımıyla Fer Diamond’da gerçekleşen düğünde bu mutlu günlerini kutladı.
