Uzun Etek Giymek İsteyenlere Stil Önerileri

Etek giymeyi seven bayanlar için, bu sezonun trendleri arasında uzun etek modellerinin revaçta olduğunu hatırlatmak isteriz. Peki, uzun etekleri nasıl kombine ederek kullanabilirsiniz? İşte, uzun etek giymek isteyenlere stil önerilerimiz…

1- Uzun eteklerin üzerine giyeceğiniz basit bir bluz ile kolayca bütünlük oluşturabilirsiniz.
2- Özellikle yaz aylarında uzun eteklerinizi, şık bir şapkayla da kombin edebilirsiniz.
3- Şıklık ve rahatlığı bir arada isteyenlere ise uzun eteklerinin altına topuklu ayakkabı giymelerini öneririz.
4- Salaş ve doğal görünümden yana olanlar ise uzun eteğin üzerine bol bir bluz giyebilirler.
5- Canlı renklerdeki uzun eteklerinizi, baskılı, renkli tişörtlerle ve çantalarla bütünleyebilirsiniz.
6- Siyah uzun eteği, beyaz bir bluz, tişört veya gömlekle kullanabilirsiniz. Böylece uzun ve zayıf bir görünüm elde etmiş olursunuz.
7- İlkbahar ve yaz aylarında birbirinden renkli uzun etekleri, şık bir topuklu ayakkabı veya babet giyerek kullanabilirsiniz. Eğlenceler ve davetler için pileli uzun eteğin üzerine şık bluz giyebilirsiniz.
8- Yaz aylarında deniz kenarına giderken şifon etek giymenizi öneririz. Yüzünüzün bir kısmını kapatan şapka ile farklı bir tarz oluşturabilirsiniz.

Son yıllarda moda olan uzun etekler için ayakkabı ve üst seçiminde öncelikle rahatlığınız önemli. Şıklığın yanı sıra sportif görünmek isterseniz, uzun eteğinizi düz renk tişört ve spor babetle de kullanabilirsiniz. Mor, yeşil, pembe, sarı, kırmızı gibi farklı renkler için üzerine sade beyaz bluz giymeniz de yeterli olacaktır. Gece hayatı için yırtmaçlı uzun etek modellerini siyah gömlek, taşlı minik çanta ve topuklu ayakkabılarla tamamlayabilirsiniz. Ayrıca düz renklerin yanı sıra desenli ve kat kat kesimli uzun etek modellerini de tercih edebilirsiniz. Dilerseniz uzun eteğinizi ince bir kemer ve kısa ceketle de kullanabilirsiniz.