Yağlı Ciltler İçin Tonik Nasıl Yapılır ?

Birçok cilt tipi var ama heralde en kötüsü yağlı ciltler aralarında. Kim ister ki bir ortamda yüzünün sahne ışıkları üstündeymiş gibi parlamasını. Çok can sıkıcı insanı ortamdan soğutan bir sebep olarak görülür çoğu kez. Gerek insan bünyesi gerekse tüketilen gıdalardan kaynaklanan bu sorun yüzünüze sanki kirliymiş gibi bir görünüm kazandırır. Şimdi size vereceğim birkaç ufak tarifle bu sorundan kurtulacaksınız ve sizinde yüzünüz gülecek canlı bir görünüm kazanacak.

Limon suyu ve maden suyu iki ayrı şifa kaynağı. Bu ikisi bir araya gelince neler olur siz düşünün. Limon suyu ve maden suyu karışımıyla akşamları yatmadan önce yüzünüzü silin. Cildinizde sivilce oluşumlarını da engellemiş olursunuz. Cildiniz sıkılaşır canlılık kazanır.

Öncelikle bir kaba yarın limonu sıkın. Sonra yarın kaşık güvercin ağacı yağını ekleyin karıştırın. Üzerine beş damla mandalina yağını ekledikten sonra tekrardan iyice karıştırın. Hazırlanan bu karışımı sabah akşam kullanabilirsiniz.

Bir bardak votkaya bir limonu sıkın. Yağlanmanın vermiş olduğu ciltteki parlamadan kurtulduğunuzu göreceksiniz.

Bir şişe gül suyuna  beş damla çay ağacı yağını ekleyin. Bu karışımla uyumadan önce yüzünüzü silin. Sabah kalktığınızda yüzünüzü arındırın. Birkaç kez yaptıktan sonra farkı hissedeceksiniz.Bu önerilerimizi uygularsanız yüzünüzdeki canlılığı farkedeceksiniz. Kullanılan ürünlerin çoğu doğal olup size zarar vermeyecektir. Ama çok hassas bir cilde sahipseniz bir uzmana danışmadan uygulamayın.