Kadın Topuklu Ayakkabı Modelleri

Kadınların en büyük korkuları herhalde başka bir kadın tarafından kötü bir görüntü sebebiyle eleştirilmek ya da hor görülmek olur her halde eğer böyle bir durumda kalmak istemezseniz giyiminize kuşamınıza ve görünüşünüze ayrıca özen göstermeniz gerekiyor. Çünkü bazen erkeklerden çok kızların bakışlarına maruz kalabilirsiniz.

Bu sezonda siyah, sarı, taşlı tuşlu ayakkabılar dikkat çekici modeller olabilir. Koyu fuşyalar, pembeler ve morlar da tercih sebebi renkler arasında. Neon renkli rugan ayakkabılar biraz cesaret isteseler de son zamanlarda birçok kadının üzerinde bulundurmaktan korkmadıkları tarzlar halini aldılar.

Leopar desenli bazen kalın bazen ince topuklu ayakkabılar da gözden kaçmıyorlar. Zincir detaylarına sahip pabuçları, dekolteli ve transparan tarzda ayakkabıları bolca görebiliriz. Zımba ve çivi detayları geçen sezonda kalsa da ara ara görebileceğimiz stiller arasında sayılıyor. Bantlı bağcıklı ince topukluları tercih ederken bileklerinize dikkat etmenizi öneririm eğer kalın bileklere sahipseniz hiç o bant ya da bağcık olayına girmeyin çünkü bileklerinizi kötü gösterebilir. Sade işlemeden oluşan zarif davet ayakkabılarını da tercih ederek gecenin en güzel ayaklı kadını seçilebilirsiniz. Ayakkabıya olan ihtiyacımız hiç bir koşulda tükenmeyecektir bu yüzden kullanışlı ve gerçekten kullanmak istediğiniz tarzda olanlarından tercih edin çünkü dolapta eskitmek istemezsiniz değil mi. Eğer yürüyemiyorum ya da yürüyüş mesafeniz gözünüzü korkutuyorsa çok topuklu olanlardan değil kısa topuklu olanlarından tercih etmeniz hem rahatlığınızı sağlayacak hem de topukludan vazgeçmiş olmayacaksınız.