İnce Dudaklı Kadınlar İçin Makyaj Önerileri

Günlük yaşamınızda makyajdan vazgeçemeyenlerden misiniz? Etkileyici bakışlara, çekici dudaklara mı sahip olmak istiyorsunuz? Bir de ince dudaklarınız varsa yazımızdaki önerilerimiz tam size göre.İnce dudaklı bayanlar nasıl bir makyaj yapmalı, nelere dikkat etmeli, hangi renkleri kullanmalı? Özellikle soğuk havalarda dudaklarınız kuruyor ve çatlıyor ise dudaklarınızı sürekli nemlendirmeli ve böylece yumuşak kalmalarını sağlamalısınız. Çünkü çatlak dudaklara ruj sürmek hiç de hoş bir görüntü oluşturmayacaktır. Peki, ne tür nemlendirici ürünler kullanılmalı? Çantanızda taşıyabileceğiniz lipstick, vazelin, çatlak kremi dudakların kurumasını önlemede son derece etkilidir.

Üst dudağınız ince ise ten rengi dudak kalemiyle dudağınıza kontür çizmelisiniz. Daha sonra rujunuzu sürebilirsiniz.Dudakları ince olan bayanlar için ruj seçimi önemli bir noktadır. Daha çok açık ve pastel renk rujlar tercih etmelidir. Bu sayede dudaklarınız daha kalın görünecektir. Üstelik rujunuzu sürdükten sonra üzerine parlatıcı uygularsanız dudaklarınız daha da dolgun görünecektir. Ancak kesinlikle mat ve koyu renk rujlardan uzak durmalısınız. Çünkü koyu renk rujlar dudaklarınızın hatlarını ön plana çıkarır ve dudaklarınızı olduğundan daha küçük gösterir.

Kırmızı renk rujdan vazgeçemiyorsanız yapmanız gereken rujunuzu sürmeden önce ten rengi dudak kalemiyle dudaklarınızı çerçevelemek ve ardından rujunuzu sürmektir. Koyu bir göz makyajı yapmak ise dikkatleri dudaklarınızdan gözlerinize doğru çeker. Hatta dumanlı bir göz makyajı tercih edebilirsiniz. Dumanlı göz makyajı daha çekici ve etkileyici görünmenizi sağlar.