Güzel Görünmenin Püf Noktaları

Her sabah uyandığınızda daha güzel daha dinç görünmek istiyorsanız; evinizde olması gerekenler olmazsa olmazları size söyleyeceğim. Pudranız, rujunuz, farınız, gül suyunuz eksik olmasın. Su ve çikolata da öyle  🙂 Kendinizi iyi hissetmediğinizde makyaj çantanıza sarılmak iyi gelecektir. Göz torbalarınızı komufule etmek için pembe far kullanın. Yorgun ifadenizi canlandırır. Gül suyu temizliği kendinize getirecektir sizi. Gül suyunu burnunuza yaklaştırın nefesinizi açacaktır.  Yüzünüze zindelik ve rahatlık sağlayacaktır pamuk yardımıyla sürebilirsiniz. Su hayat dedikleri kadar var makyaj yapmayı sevmiyorsanız soğuk suyu yüzünüze çarpın kan dolaşımınız hızlanacaktır ve yüzünüze renk gelecektir.

Şeftali rengi pudra yanaklarınızın doğal, güzel bir görünüme sahip olabilmesi için yanaklarınıza uygulayın. Banyoda parfüm keyfi banyo kendinize gelmenizi ve rahatlamanıza yardımcı olacaktır. Dudaklarınız canlansın rujunuzu sürün. Ve yemeye doyamadığımız çikolatalar mutluluğumuzun formülü bir kaç parça atabilirsiniz ağzınıza 🙂

Sabahları yüzünüzü sodayla yıkayın. Yüzünüzü canlandırır. Bakımlı tırnaklar her zaman ilgi çeker. Bakımlı elinizle sizde mutlu olacaksınız. Dudaklarınız çatladıysa badem yağını dudaklarınıza sürün pürüzsüz bir görünüm için en güzel yöntem. Gözleriniz yorgun duruyorsa gözlerinizi kapatın ve üzerine kristal taşları yerleştirin. Negatif gözlerinizin yerini pozitif gözler alacaktır. Psikolojinizi bozacak şeylerden uzak durun. Stres sağlığınıza yüzünüzün güzelliğine zarar. Spor yaparak vücudunuzu rahatlatın. Kısa saçlar uzun saçlara göre daha stil ve çekici olmanızı sağlar. Düzenli uyumaya dikkat gösterin. Suyunuzu yanınızdan ayırmayın. Gülümseme her bayana yakışır dişlerinizin bakımına özen gösterin.