Siyah ve Beyaz Elbise Modelleri

Biz bayanlar siyahın asilliğinden ve beyazın saflığından vazgeçemiyoruz. Bunu göz önüne alan modacılar da tasarımlarda siyah ve beyazı her sezon kullanıyor.Özellikle yaz aylarında beyaz en sık kullandığımız renkler arasındadır. Dolabımızda beyaz elbiseler yazın giyilmek üzere yerlerini alırlar. Günlük kullanım için kloş, mini beyaz elbiseler çok rahattır. Altına giyeceğiniz düz sandaletlerle yaz havasına ayak uydurabilirsiniz.
Mini elbiselerde bu yaz beyaz zemin üzerine renkli çiçekli modeller karşımıza çıkacak. Uzun, salaş, uçuş uçuş modeller de yaz için idealdir.

Kış aylarına doğru siyah elbiseler dolaplara yerleşmeye başlayacak. Kalın, kadife kumaşlar elbiselerde tercih edilecek. Günlük kullanımda mini elbiseler uzun çizmelerle kombin edilecek.Özel davetlerde beyaz, uzun abiyeler göz dolduracak. Vücudu saran balık etek modeller beyaz abiyeler de kullanılacak. Derin yırtmaçlı elbiseler bronz tenlilere hitap edecek. Tek askılı, belden oturtmalı veya sırt dekolteli gibi birçok seçenek karşımızda olacak.

Siyahın asilliği yine konuşacak. Siyahta özellikle dantel ve güpür ön plana çıkacak. Uzun kollu sırt detaylı abiyeler dekolteyi seven hanımlar tarafından tercih edilecek.Her iki renk arasında kararsız iseniz bu da düşünülmüş. Bir elbise de 2 rengi de bulabilirsiniz. 1960lardan ilham alınarak tasarlanan siyah ve beyaz puantiyeli mini elbiseler yazın sokak modasında sıkça görülecek. Özel davetler için bu renkler abiye elbiselerde de harmanlanmış. Kalem etek tarzı elbiselerin üstü beyaz, altı siyah renk olanlarını göreceğiz.
Kalın kumaştan yapılan; sadece yaka kısmı beyaz, aşağısı siyah olan klasik görünümlü modeller bu tarzı seven bayanlar tarafından vitrinlerde yerlerini alacaklar.