Koton Bayan Ceket Modelleri

Koton, bayanların her daim vazgeçilmezi olan ceket modellerinin tasarımında her zamanki gibi önemli çalışmalar yapmaktadır. Ceket tasarımında kendine özgü bir çizgisi olan Koton, piyasada bulunamayan eşsiz tiplerdeki çeşitleriyle oldukça dikkat çekmektedir.

Ceket modelleri her tarza uygun çeşitlerde ve her renkte bulunabilmektedir. Şıklığıyla göz kamaştırmak isteyecek olan bayanlar için yine her zamanki gibi vazgeçilmez olacak Koton ceketleri, kumaş kalitesi bakımından üstün bir niteliğe sahiptir. Farklı tarzlarda olması sayesinde hemen her ortamda rahatlıkla giyilebilmektedir. Gerek iş ortamında gerekse günlük hayatta kullanımı oldukça elverişlidir. Klasik giyimin bir parçası olan ceketler, Koton’da tek olarak da satışa sunuluyor. Özellikle kış aylarında kaşe ceket modelleri ile kalın kumaşlardan tasarlanmış ceket modelleri en çok tercih edilenler arasındadır.

Yeni sezon ürünleri arasında eski model ürünlere rastlamak mümkün. Uzun ve kısa etek modası arasındaki gidiş gelişler, ceket modasını da etkiliyor. 80’li yılların gözdelerinden olan geniş omuzlu ceketler, bu sezonda da karşımıza çıkıyor. Ayrıca birçok modelde düğme kullanımı da görülüyor.

201 modeli ceketlerde sıklıkla koyu renk hâkimiyeti var. Ancak renkli modellerin öne çıktığı bu döneme ayak uydurabilmek adına siyah ve lacivert dışında sarı ve fuşya renkli ceketler de tasarımlar arasında yer alıyor. Çiçek desenleri en çok kullanılan desenler arasında. Ayrıca Koton’u bir marka olarak üstün kılan niteliklerden birisi de, ürünlerinin özellikle ceketlerinin her bedene uygun olarak üretilmesidir.