Küt Bayan Saç Modelleri

Moda saçta başlar ilkesi her zaman doğrudur. Ne kadar kıyafetiniz duruşunuz güzel olursa olsun saçlarınız güzel olmadıktan sonra hiçbir zaman bakımlı ve güzel görünemezsiniz. Modayı takip eden bayanlar bilir son zamanlarda kısa küt saç modellerine olan ilgi artmış ve herkes tarafından beğenilerek uygulanmıştır.
Kısa küt saç saçları daha hacimli göstermektedir. Küt saçlarda kendi içinde farklıdır. Asimetrik küt bir saç veya enseden başlayan küt bir saç herkese çok yakışacaktır. Tabi herkese aynı derecede yakışacak diye bir kural yoktur. Ne kadar yakışacağını kuaförünüze gidip öğrenmek en kolayıdır.

Küt saç yüzü daha toplu gösterir. Özellikle çok zayıf bayanlar için önerilir. Çünkü yüzü dolgun ve toplu gösterir. Kilo problemi olan bayanlara küt saç modelini çok önerememekteyiz çünkü bu saç kesimi sizi olduğundan daha dolgun ve kilolu gösterebilir.

Küt saç özellikle çalışan bayanlar için ideal bir saçtır. Sabahları 1 saat aynanın karşısında saçınıza şekil vermekten kurtulabilirsiniz. Hemen tarayıp çok hızlı bir şekilde işinize gidebilirsiniz. Ama ben her zaman düz kullanmak istemiyorum arada kıvırcık yapmak istiyorum diyorsanız, onu da hemen yapabilirsiniz. Hem daha hızlı bir şekilde kıvırcık yardımcı olacaktır.

Eğer boyunuz kısa ise küt saç modeli daha hacimli olduğundan tam size göredir. Yuvarlak yüzlü bayanlar yanaklarınızı küt saçınız ile kapatabilirsiniz. Uzun çeneye ve burna sahip bayanlar ise dolgunluğu kulak hizalarına vererek yanaklarınızı örtecek bir kesim sizi daha güzel gösterecektir.