En Güzel Bayan Kaban Modelleri

Bayanların kış mevsimini kapıya dayanınca mağazaların vitrinlerinde aradığı en önemli giysilerden biri de kabanlardır. Bayan kaban modelleri şıklığı ve zarafetiyle kadınların gözdesi olmuş durumdadır. Renk renk olan kabanlar ve modelleri kadınların ilgi odağı olmuş. Kadınlar kendine uygun kabanı seçerken, kendine yakışacak renk uyumuna dikkat edecek kendi yaşına uygun en uygun modeli seçmelidir.
Kaban seçimi yaparken örneğin genç bir bayan daha çok açık renkler tercih etmelidir. Kabanı vücuduna uygun olacak şekilde seçmeli, bayan uzun ise kabanı diz boyunu geçmeli, eğer kısa boylu bir bayan ise kaban diz üstünde olacak şekilde seçim yapmalıdır. Orta yaş bayanlar ise kaban seçimi yaparken daha çok kapalı renkler ve bu renklerden de özellikle siyah kahverengi renkleri tercih etmeleri onları daha zarif ve şık gösterecektir.

2015 yılın gözde renkleri bordo, siyah, beyaz renkler tercih edilmektedir. Çeşit çeşit modelleri olan kabanlar bayanları ikilemde bırakmaktadır. Size tavsiyem ikilemede kalmadan size en yakışanı seçmek Peki, bu nasıl olacak mı diyorsunuz. Genç bir bayansanız kapüşonlu önü düğmeli ve boyunuza kilonuza göre bir kaban seçmeniz sizi olduğunuzdan şık gösterecektir. Orta yaşlı bir bayansanız daha çok kapalı renkler tercih etmeli, model olarak da kürklü olması daha şık olmanızı sağlayacaktır.

2015 yılının kabanları model olarak da çok fazladır. Kapüşonlu, kürklü, önleri düğmeli, kaşe tarzı olanlar, süet kabanlar olarak çokça seçenek var önümüzde. Burada asıl değinmek istediğim bunca model arasından kendimize en uygun rengi, en uygun modeli seçmek, şıklığımızdan ödün vermemektir.

Önceki İçerikYılbaşı makyajı nasıl yapılır
Sonraki İçerikİskenderun Türkiye Büyük Erkekler Boks Şampiyonasına hazır