Bayan İki Renk Saç Modelleri

Saçlarınızı boyayacaksınız, hangi renge boyasam diye düşünüyor acaba boyasam mı diye ikilem yaşıyorsunuz. Saç, en önemli parçanız bu yüzden boya kullanırken bu kadar hassas ve çekingen olmanız gayet doğal. Saç boyası içerdiği yoğun kimyasal maddeler nedeni ile saça yoğun bir zarar ve yıpranma verir. Siz çok sevdiğiniz renkleri bile kullanırken bin düşünürsünüz. Zira saçlarınız boya işlemi görecek ve hasara uğrama ihtimali doğacaktır. Son senelerde özellikle moda olan ombre saçlar hem bu senenin hem de gelecek senenin vazgeçilmez saç trendlerinden olacaktır. Ombre denerken daha rahat olursunuz çünkü tüm saça değil saçın belli bir kısmına uygulandığından saça daha az zarar verir.

Ombre saç iki renkli saç demektir. Genellikle saçın uçlarına ve alt kısımlarına uygulanır. Daha çok kahverengi ve sarı kullanılırken mor pembe yeşil renkler ile da çarpıcı ve tarz bir imaj yakalanabilir. Bazen de saça hâkim olan rengin biraz daha koyusu ya da birkaç ton daha açık olan rengi uygulanır.

Saçlarınıza uygulayacağınız renklerin teninize yakışması da çok önemlidir. Bu yüzden beyaz tenli ve esmer hanımlara ombre genelde yakışmaktadır.  Özellikle de uçlara uygulanan hafif sarı tonlar çok güzel bir görünüm sağlamaktadır. Kadınlar, tarz ve çarpıcı görenleri tekrar bakmaya zorlayan saçlar için iki renkli saç stili tam da size göre. İster saçlarınız tonların uygun gerekse zıt ve çarpıcı mor, pembe gibi renkler veya ılık sarı, siyah renklerini sürün ombreler tam size göre.