Kış Makyajı Önerileri Ve Makyaj Renkleri

2015 kış makyajında mor ve türevleri olmak üzere, kahve ve yeşil tonları bu kışında vazgeçilmez renkleri olacak. Doğallığın ön plana çıkıp yeni bir trend olduğundan beri ten makyajı yok denecek kadar az yapılmaya başlandı. Ciltte oluşan fondöten ve pudra kalıntıları gözenekleri tıkayarak kir birikmesine neden oluyor. Bunlar yerine artık doğal görünüm veren BB ve CC krem fondötenler kış makyajında doğallığın ön plana çıkmasını sağlarken içeriğindeki maddelerden dolayı cilde doğal ışıltı veriyor. Artık pürüzsüz ten makyajından ziyade doğal makyaj ön plana çıktı.

Bu kışın modasında gözlerinizde star ışığı bulundurmanız tavsiye ediliyor. Peki, bunu nasıl uygulayacağız? Kaşlara kadar uygulanan far sürme tekniği ile elbette! Bu tekniği uygulamaktaki en önemli nokta birbirinden farklı olmak üzere iki farklı ton ve geçişli olmak üzere 3 far kullanmak gerekiyor. Kış mevsimi için ideal olan toprak tonlarını kullanarak abartısız bir görünüm elde edersiniz.

Soluk tenli kadınların, kış aylarına yakışan yeşil, kobalt mavi ve kiremit rengi far cildinize renk katacaktır. Gözleriniz renkli ise dumanlı göz makyajı da beyaz teninizle uyumlu olacak. Dudaklarınız içinde; kırmızı, mercan ve pembe tonlarını tercih edin.

Esmer tenli bayanlarında göz makyajında toprak ve dumanlı göz makyajından şaşmamaları gerekiyor. Dudaklarınız içinse; canlı ve ıslak görünümlü kırmızı ruj ya da pembe ruju tercih edin.