Gece Makyajı Nasıl Yapılır ?

Makyaj demek yüzünüzün elbisesi demektir. Doğru elbiseyi giymek ne kadar önemli ise makyaj da o kadar önemlidir. Bu yüzden iyi bir makyaj iyi bir elbise ve iyi bir görünüm sağlayacaktır. Gece makyajı ise çok önemlidir. Yerinde ve doğru bir şekilde yapılmalıdır. Bir kadın olarak en önemli unsurumuz olan makyajı iyi uygulamalıyız. Gece makyajı nasıl yapılır siz de merak ediyorsanız bu yazımızın devamını okuyun
Gece oldu, dışarı çıkacaksınız, özel bir davete katılmanız gerekiyor. Gece makyajı yapmanız gerekir ama nasıl yapacağınızı bilmiyorsunuz, endişelenmeyin ve bana kulak verin.

İlk adım olarak uygulayacağımız tüm makyajda daha sade bir görünüm sağlamalıyız. Kullanacağımız fondöten çok ağır olmamalı ve cilt tonumuza uygun olmalıdır. Ellerimizle fondöteni cildimize iyi yedirelim. Pürüzsüz olmasına dikkat edelim.

Allığı elmacık kemiklerimizin biraz üstüne denk gelecek şekilde sürelim. Ayrıca cildimize uygun ve daha doğal görünüm sağlayacak bir allık olmasına dikkat edelim.

Göz tüm makyajlarda olduğu gibi en önemli unsurdur. Çok dikkat etmek ve özen göstermek gerektiği gibi güzel bir göz makyajı ile istediğimiz iyi görünüme kavuşabiliriz. Rimeli sürelim. Göz şekline uygun olarak göz kalemi de uygulayalım. Göz farına ise özellikle dikkat etmek gerekir. Hanımlar zaten ışığı bol bir ortama gidiyoruz. Hele ki fotoğraf da çekileceksek mutlaka göz farını doğru seçmeye özen göstermeliyiz. Çok koyu olmayan ve az parlak renkleri seçelim.

Rujumuz da çok parlak olmayan ama iddialı bir renk olsun. Hepsini sürdükten sonra artık hazırız. İyi eğlenceler hanımlar.

Önceki İçerikKış Makyajı Önerileri Ve Makyaj Renkleri
Sonraki İçerikKaş Kirpik Bakımı Nasıl Olur ?