Bayan Deri Yelek Modelleri

Değişen renk ve model seçenekleri ile bu seneye uyum sağlayan deri yelek modelleri son üç yıldır oldukça revaçta.

Bu sene bayanlar, badi, gömlek, kazak, elbise ne giyerlerse giysinler, üzerine kombin edecekleri uygun deri bir yelek ile bir an da giydikleri kıyafete şık bir görüntü katabilirler.

Daha çok kısa olarak görmeye alıştığımız bayan spor deri yelekler, bu sene kalça altına kadar uzanan modelleri ile de çıkacak karşımıza. Fermuarlı, önden ve yandan düğmeli çeşitleri ile kapatıldığın da tam bir jileyi andıran deri yelekler, beli saran özellikleri ile belin ince ayrıntısını gözler önüne sererek, bayanların daha çekici gözükmesini sağlayacak tarz da hazırlanmış.

Ligralı kumaş pantalonlar, deri detaylı taytlar, skinny jeansler ya da kısa etekli elbiseler ve plartform veya dolgu taban deri çizmeler ile kombin edilmeye elverişli olan uzun deri yelekler, kış için ideal olduğu kadar, bayanlara kullanım kolaylığı sağlayacak ve her ortam da rahatlıkla giyile bilecek model ve renkler de tasarlanmış.

Püsküllü, kapşonlu, kürk detaylı, bağcıklı, fermuarlı, zımbalı, çivili, pullu, desenli ve çok cepli, bir, üç ve dört düğmeli modelleri ile her bayanın zevkine göre farklı formlarda tasarlanmış ve siyah, kahverengi, kırmızı, devetüyü, beyaz, yeşil, mavi vb. renkler de hazırlanmış kısa ve uzun deri yelekler, mağaza vitrinlerin de sizleri bekliyor.