Bohem Uzun Dalgalı Saç Modelleri

Bayanların beğendiği yeni saç modelleri her geçen gün değişmektedir. Yeni tarzlar ortaya çıktıkça bayanların yapabileceği saç modelleri de artmaktadır. Düz bir saç modeli yerine artık dalgalı saç modelleri, örgü saç modelleri ya da bohem tarzı saç modelleri daha çok ilgi gösterilmektedir. Dalgalı ve örgü saç modellerini genelde herkes bilmektedir. Biz size bohem saç modelini anlatmakla işe başlayalım.

Bohem saç modelinin yapılışı saçınızı yan tarafa atıp aşağıdan yukarıya doğru saçınızı üçe ayırmalısınız. Saçınızı üçe ayırdıktan sonra an alttaki saçınızın geniş bir şekilde örülmesi bir üsttekinin daha dar, en üsttekinin ise çok dar örülüp tokalarla birbirine tutturulması şekline bohem saç modeli diyoruz.
Bohem saç modelini uzun dalgalı bir şekilde de kullanmanız mümkündür. Saçlarınızı yan tarafa attıktan sonra üst kısımda küçük saçlarınızı bırakıp alt kısma bohem saç örgüsünü yapabilirsiniz.

Yine saçlarınızı açık bırakın. Yan tarafınızın alt kısmından saçlarınızı üçe ayırın ve bohem modeli yapın. Üst taraftaki açık bıraktığınız saçları yan tarafınıza değil de arka tarafa atın. Yani örgünün üzerini kapatmayın. Bu model de uzun bohem modelidir.

Diğer dalgalı bohem modeli ise, saçlarınıza yan tarafa atmak yerine açık bırakın ve önden saçlarınızın bir kısmını üçe ayırarak bohem şeklinde kulağınızın yanına kadar örün, tokalarla birbirine tutturun. Saçınızın diğer kalan bölümünü de küçük maşalar yaparak dalgalandırın. Bu şekilde saçlarınız yeni bir tarz olan dalgalı bohem modeline kavuşmuş olacaksınız.