2015 Göz Makyajı Trendleri

Kuyruklu eyeliner modasına yenisi eklenen çift kuyruklu eyeliner modeli bu yıl bayanların vazgeçilmez modası olacak. Bu yöntem ile gözleriniz olduğundan daha iri görünecek. Üstelik günlük kullanıma uygun bir makyaj türüdür.

2015 yılı makyajda pürüzsüz bir ten değil artık doğallığın ön plana çıktığı bir yıl olacak. Gözlerde toprak renklerinin ve doğallığı yansıtan yeşilin ve morların tonları bu yıl ön plana çıkıyor. Tabi doğallık derken bu yılın dikkat çekici makyajların yapılmadığı yıl olduğu anlamına gelmiyor.

60’lı yıllardan kalan makyajlar yeniden hayat buluyor. Uzun ve abartılı kirpikler, siyah göz kalemi ve vazgeçilmez vahşi görünüm veren kedigözü makyajı yeniden ön plana çıkıyor. Metal renklerin yansımaları bu sene göz makyajında yaygın olarak kullanılacak.

Simli rujlar, altın ve gümüş renkte göz farları sezonun dikkat çekici renkleri arasında bulunuyor. Bu yıl mavi tonları ön plana çıkacak. Punk akımının yansımalarını bu yıl bir hayli göreceğiz. Kalın kaş modası da bu yıl yeniden aramızda.

Göz kapaklarına uygulanan lila ve bebek mavisi göz kalemleri gözlerin hem renkli hem de dumanlı gözükmesini sağlamakta kullanılacak. Bu yıl podyumlarda vazgeçilmeyen renkler arasında! Benim en çok dikkatimi çeken ombre makyaj. Gözün iç ucundan dış ucuna kadar mavi renk far uygulanır. Bu teknik kirpik diplerine kalın ve kaş bölgesine açık renkte uygulanır. Göz kapağınızın tam ortasına mürdüm rengi far uygulayıp gözaltına beyaz kalem çekin ve son olarak maskara sürün.

Önceki İçerikBadem Yağı Kirpik Uzatır Mı ?
Sonraki İçerikMakyaj Fırçaları Nasıl Temizlenir ?