Pelin Karahan Saç Modelleri

Kavak yelleri dizisiyle tanıdığımız güzel oyuncu Pelin Karahan ardından muhteşem yüzyıl ile karşımıza çıktı. Mihrimah Sultan karakteriyle ve güzelliğiyle sevenlerinin ilgi odağı oldu. Giydiği kıyafetler, makyajı, saçı hanımlarca takip edildi. En çok ışıl ışıl saçlarıyla dikkat çeken başarılı oyuncu saçlarına ayda 1 kez yaptırdığını söyledi. Ayrıca her yıkamadan sonra saç bakım kremi kullanıyormuş.

Saçlarını daha çok açık kullanmayı tercih ediyor. Dalgalı veya düz kullanabiliyor. Saçlarını ortada ayırdığında gözlerinin güzelliğini ön plana çıkarıyor.

Kavak yelleri dizisinde daha çocuksu bir karakter canlandırmıştı. Burada saçlarına dalga yapıp yandan tokalarla tutturulmuş modelleri gördük. İlerleyen bölümlerde ise küt kesim gibi daha kadınsı modellerle karşımıza çıktı.
Muhteşem yüzyıl dizisinde bir sultan karakterini canlandırdığı için uzun saçları daha ön plana çıkarıldı. Dalgalı, havalı saçları taçlarla süslendi.

Pelin Karahan günlük hayatta hemen hemen dizilerde gördüğümüz saçlarla göze çarpıyor. Kestane gibi koyu renkleri tercih ediyor. Minyon tipine çok yakışan fiyonklu, renkli taçları tercih ediyor.
Feminen bir görüntü için düz saçlarını yandan ayırıp, spreyliyor.

Birkaç fotoğrafında gördüğüm düz kâküllü saçları da ona çok yakışıyor. Renkli gözlerini daha da açığa çıkarıp, belirginleştiriyor. Saçlarının tamamından ziyade ağırlıklı olarak uç kısımlarına dalga yapıyor.
Saçlarını çok fazla toplu görmüyoruz. Genelde açık veya yarım toplanmış oluyor. Renkli ve çiçekli bandanalar da saçlarına ayrı bir güzellik ve şirinlik katıyor.