2015 Bayan Kaban Modelleri

Mevsimlerin değişmesiyle, kış kapımıza dayanmadan biz bayanların dolapların kontrol etme zamanı gelirken en çok ihtiyacımız olan olmasa olmazımız kabanlar. Kaban alırken dikkat edeceğiz bazı hususlar var. Çünkü kabanlar diğer giyeceklerimiz gibi sık sık alınacak bir kıyafet değildir. Alırken dikkat edilecek hususlar.
Kaban alırken ilk önce yaşımıza uygun olmasına dikkat etmeliyiz.

Kabanın bulunduğumuz çevrenin hava koşullarına uygun olmasına.Boyumuza, kilomuza uygun kabanı seçmeliyiz.Bütçemizi aşmayacak.Modaya uygun olan.

Bu yılın tercih kabanları daha çok uzun ve açık renkler tercih ediliyor. Ama siz alırken boy ve kilonuza uygun olanı tercih edin örneğin kısa boylu bir bayanın çok uzun bir kaban giymesi görse olarak hoş olmaz ya da kilolu bir bayanın çok dar bir kaban giymesi de güzel olmaz. Uzun boynu bayanlara tercihte uzun giymeleri, daha kısa bayanlar ise diz üstü giymeleri tercih edilir. Dolabınızda siyah renk yoksa alacağınız kaban rengi siyah olsun her zaman her ortamda şıklığınızı tamamlayan ve kombinizde kolaylığı sağlayan bir renktir. Siyahtan başka kahverengi ve bu yılın açık renkleri almaya dikkat edin. Kaşe modası geçmeyen ve her zaman her ortamda kullanabileceğiniz kaban modelidir. Çalışan bir bayansanız kaşe mutlaka almakta yarar var siyah bir kaşe her kıyafetiniz uygun kombin yaratılır. Genç ve spor giyinmeyi seven bayanlarımız için renk seçimi pembe, mor, yeşil gibi iddialı renkler tercih edilir. Genç bayanlar diz üstü kaban seçimi daha uygundur.