2015 Bayan Bot Modelleri

Evet, bayanlar kış geldi be çizmeler ve botlar saklandığı yerden çıktı.  Bu sene de çizme ve botlar da çeşit aralığı çok geniş mağazalar da sizleri bekliyor.

Her zevke ve kombine uygun model bulmak mümkün. Benim tercihim tüylü botlar. Çok ayrı bir hava katıyor. Hemen hemen kış parçaların hepsiyle de kombin yapmak çok kolay. Hafif topuklu olanları benim ideal parçam. Kotlarla, eteklerle, tayt ve şortlarla rahatlıkla kullanabilirsiniz. Onlara uygun çantalar da bulmak çok kolay.

Yine topuklu giymek istemeyenler içinde çok fazla modeller mevcut. Yine bu botlarda da renk aralığı çok geniş.Bu sezon çok moda olan kalın topuk asker botları tarzı modeller de kendini göstermekte hemen hemen her bayan bir tane bu bot çeşidine sahiptir. Kaba görüntüsü giyildiğinde farklı bir hava katmaktadır. Kotlarınızla harika kombinler yapacağınız bu modelleri denemediyseniz mutlaka deneyin.

Yine sade kısa botlar topuklu modelleri ile öne çıkmakta. Topuklarının çok yüksek olmaması kullanımı kolaylaştırıyor.  Kışın en sevilen yani renk uyumalarında zorlanmamak sanırım birbirine yakın renkler ya da küçük bir parça ile uyumu yakalamak. Örneğin şapka ve atkınızla bile kombin yapabilirsiniz botlarınızı.

Bot seçimi yapacak bayanların tek dikkat etmesi gereken unsur seçtiği modelin bacak boyunu kesip kesmediği. Örneğin seçtiğiniz bot bilek kısmında bitiyorsa ve kombininiz bunu çok ortaya sunuyorsa bacak boyunuzu olduğunda daha da kısa gösterecektir. Bu yüzden küçük ayrıntılarla bu durumu yok edebilirisiniz.