2015 Mini Gelinlik Modelleri

Hayatımızın en önemli günlerinden biridir düğünümüz, evlendiğimiz gün. Giymek istediğimiz gelinliği küçüklükten hayal etmeye başlarız. O günün en güzeli olarak akıllarda kalmak isteriz. Gelinliklerin birçok çeşitti bulunmaktadır. Balık model, prenses model, kabarık model, straplez gelinlik modelleri gibi özel modeller bulunmaktadır.

2015 yılının gözdelerinin başında mini gelinlik modelleri gelmektedir. Taşlı, dantelli işlemeleriyle albenisi daha yüksek olmakla beraber dikkat çekiciliği artıyor. Mini gelinliklerin dar kesim ve hafif tarlatanlı tasarımlarıyla da değişikliğini sergiler. Mini gelinliklerin diğer gelinliklere göre vücut görselliği çok daha fazladır. Fit ve düzgün bir vücuda sahip olmak gerekir. Mini gelinliğin bacakları ortaya çıkarmasıyla zarif bir duruşu sergiler. Ayakkabı seçiciliğinde de daha dikkatli olmamamız gerekmektedir uzun gelinliklere nazaran göze çarpıcılığı daha önemlidir. Vücudumuza güveniyorsak bu modellere bakabiliriz.

2015 Mini gelinlik modelleri arasında en gözde olanlar kuyruk kesimli gelinliklerdir. Ön tarafı kısa arka tarafı uzun kuyruklu gelinlik modeli genç kızların daha çok ilgisini çekmektedir. Düğünlerinde kendilerini bir peri gibi hissetmek çok hoşlarına gidecektir. Mini gelinliğimizi klasikleşmiş beyaz renk dışında pembe, siyah gibi renklerle kullanmakta bizi tatlı ve farklı gösterecektir. Göz alıcı bir farklılık yarattığını hissetmek büyük mutluluk verecektir. Mini gelinliklerin kendimizi yansıtmamıza yardımcı olabilecek zengin bir seçenek kataloğu mevcuttur. İnternet sitelerinde kendimizi ifade edebilecek bir gelinlik modelini meydana getirebiliriz. Modern dikim evleri de bize fazlasıyla yardımcı olabilmektedir. Dikimi duruşu süslemesi kadar gelinliğimizin kumaş kalitesini de göz önünde bulundurmalıyız.

Önceki İçerik2015 Yüksel Bel Etek Modelleri
Sonraki İçerikBir avuç kömür için bir ömür verenlere