2015 Bayan Spor Ayakkabı Modelleri

Eğer aktif bir kadınsanız ya da koşuyu, egzersizi seviyorsanız 2015 yılı bayan spor ayakkabı modellerini görmeniz çok iyi olacak. Bu sezon spor ayakkabılarda rahatlık kadar şıklık da koleksiyonlardaki yerini almış durumda. Sporcular, modacılar ve daha birçok kişi tarafından büyük bir beğeniyle kullanılabilecek olan bu sezonki spor ayakkabılar parlak ve çok canlı renklerle karşımıza çıkıyor. Siyah-beyaz modellere ek olarak, parlak, metalik, açık, kapalı gibi birçok seçeneği bizlere sunuyor.

Özellikle kıyafetlerde uyumu yakalamanın esas olacağı 2015 spor ayakkabı modellerinde ayakkabılar üzerinde kıyafetlerden kısmi parçalara yer veriliyor. Mavi, sarı, turuncu renklerin bu sezon daha çok vurgulandığını görüyoruz.

Kıyafetler kadar çantalarda da uyumun sağlanması amaçlanmaktadır. Bu sebeple spor ayakkabılarda ve çantalarda birbirlerini tamamlayan ya da birbirlerini anımsatan modeller çok dikkat çekecek.

Her durumda rahatlıkla kullanılabileceği düşünülen beyaz renkli spor ayakkabılar 2015 yılı için de çok tercih edilecek. Ayağın nefes almasını sağlayan özel dokularla birleşen bu ayakkabılar bayanların gözdesi olacak.

Hem ayakkabı gibi hem de çorap gibi görünen yeni modeller rahatlığı ve şıklığı bir arada sunacak. Özellikle örgü modellerin çok sık kullanıldığı bu tarz spor ayakkabılarda basitlik ve gösteriş bir arada sunulmaktadır.

En çok dikkat çeken spor ayakkabı modeli ise çimento deseninin kullanıldığı olacak. Farklılığını ve tarzını spor ayakkabıları ile konuşturmak isteyen iddialı bayanların tercihi olacak olan bu ayakkabılarda daha çok siyah, beyaz ve gri tonlara zıtlık oluşturacak renkler kullanılmıştır.