Türkan Şoray Makyajı Nasıl Yapılır ?

Eski Türk sinemalarının Sultan’ı TÜRKAN ŞORAY filmlerdeki güzelliğini hepimiz biliriz ve hayranlıkla bakılacak bir güzelliğe sahip. Hele ki o gözler… O anlamlı kocaman gözleri ile hala hepimizi etkilemeye devam ediyor.   Peki, TÜRKAN ŞORAY ‘IN makyaj stili nasıl ve nasıl elde edebiliriz buna bir bakalım. TÜRKAN ŞORAY’IN makyajının yapılımı çok kolay.

Temizlenmiş cildinize ilk önce makyaja başlamadan önce cildinize nemlendirici sürüp 10 dakika kadar bekletin. Kendi ten renginizde fondöten uygulayın. VE sıra gözlerde göz makyajına başlamadan önce far bazı ile makyaja hazırlayın, crease bölgenize kahverengi bir kalem sürün fırça yardımıyla bunu dağıtın bu işlemin amacı derinlik kazandırmak.  Derinliği kazandırtan sonra gözlerinizin olduğundan büyük gözükmesi için diplerine uygulayın. Gözaltınızın dış kısmına siyah bir kalem ile hat belirleyip fırçanızla dağıtın. Gözünüzün iç kısmına beyaz bir kalem uygulayın. Son kısım rimel uygulaması bolca kirpiklerinize rimel uygulamalısınız. Üst kısmada alt kısmada rimelinizi sürün .Bir katı kuruyunca rimeli  ikinci katı nı sürün. Gözler bitince sıra geldi yanaklarınıza hafif tebessümle pembeleşmiş gibi görünen şeftali tonu ya da pembe allığı yanaklarımıza hafif dokunuşlarla allık fırçasıyla uyguluyoruz.

Ve makyajımızın son aşaması olan dudaklara şeftaliye yakın bir ton da ya da nude tonunda bir ruj ile tamamlayabiliriz. TÜRKAN ŞORAY gibi keskin bakışlarımla etrafınızdakileri büyüleyebilirsiniz artık.

Önceki İçerikKaraağaç Halkı’nın karşısında değil her zaman yanındayım
Sonraki İçerik2015 Bayan Tunik Modelleri