2015 Diz Üstü Bayan Çizme Modelleri

2015 senesinde daha çok; bağcıklı, ucu açık, çorap şeklindeki dizüstü çizme modelleri revaçta olacak gibi görülse de süet ve deri çizmeler her sene olduğu gibi bu kış sezonunda da oldukça yoğun bir şekilde kullanılacak. Ayrıca binici çizmeler rahat ve daha spor olması sayesinde, günlük kullanım için tercih edilen çizmeler arasında yerini alıyor.

Uzun çizmeler; jeans ya da taytla kombinendekinde daha spor olacağı gibi, aynı zamanda üstüne giyilen şık bir bluz ya da güzel bir aksesuarla spor kıyafetinizi bir anda şık bir akşam yemeği kıyafetine de dönüştürebilirsiniz.

Baldıra kadar çıkan, oldukça iddialı uzun çizmeler ise çok tercih edilmese de, gece kıyafetin altına giyilebilecek cinsten.

Skinny jeanslerin üzerine süetten biz çizme günlük kullanım için daha uygun olmakla birlikte, şal ve şapka gibi ufak aksesuarlarla da şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

Düztabanlı modeller spor tarzda iken, topuklu ve deri modellerle kendinize daha feminen bir hava katabilirsiniz.

Dizüstü çizmelerde şu hususlara dikkat etmekte fayda var: Çorap şeklinde ya da deriden oluşan uzun çizmeler bacağınızın şeklini olduğu gibi ortaya çıkarıp, bacaklarınızın kalınlığını belli edebilir. Bu tip çizmeler, uzun hırka ve aksesuarla tamamlandığında daha doğru bir tercih olacaktır. Ayrıca kısa boylu hanımlar, pantolon ya da çoraplarıyla dizüstü çizmeleri kullanacaklarsa, bunların aynı renk olması kendilerinin daha uzun görülmesini sağlayacaktır.
Pelerin mont ya da deri ceketle günlük hayatta çok rahat kullanılabilirler.