2015 Bayan Tunik Modelleri

Tunik bayanların en çok tercih ettiği kıyafetler arasında yer alır. Çünkü günlük hayatta rahat giyip kolay kombinlenebilen bir parça olmasındandır. Tuniğinizi sadece günlük yaşamda değil hayatınızın her alanına özel kombinler yapabilirsiniz. Davetlere giderken şık görünebilirsiniz. Özellikle 2015 tunik koleksiyonu çok geniş kullanım alanına hitap ediyor her giyim tarzında rahatlıkla kullanabilirsiniz. İster salaş ister ister spor giyim içinde oldukça güzel tunikler bulabilirsiniz. İster pantolon, ister tayt, ister etek üstüne giyebileceğiniz tunikler renk ve desen çeşit bolluğu ile kolayca kombinelerinizi oluşturabilirsiniz. Her zaman triko tunikleri değil özel davetleriniz için abiye şıklığında olan tunikleri tercih edebilirsiniz bayanlar.

Zarif bir kombin yapmak isterseniz ve sadeliği seviyorsanız krem renginin tonlarında bir tunik seçip bileklik, kolye ve çantanızla çok güzel bir kombin oluşturup şıklığınızı gösterebilirsiniz. Sokak tarzı diye adlandırdığımız görünüm için deri taytlarınız baş rol de olacaktır. Deri tayt üzerine stilinizi yansıtan tunikleriniz ile muhteşem görünümler yaratabilirsiniz. Çiçek sesnli tunikler ile tayt çizme kombinini mutlaka yapın hem rahat hem şık… 2015 sezonunda uzun tunik modelleri arasında zebra ve leopar desenli şifon tunikler bayanların gözdesi olmuş durumda… Çeşitli çizgiler ile oluşturulmuş tunikler de çok dikkat çekici gözüküyor.

Tesettür giyimde de bayanların vazgeçilmezi tunikler. Yeni sezonun tren renkleri tuniklerde fuşya ,saks ,mint yeşili ve somon renkleri en çok tercih edilenler. Düz, önü düğmeli, yarım düğmeli, metal süslemeli birçok çeşit fırsatıyla bayanların ilgisine sunulmuş.