2015 Derimod Bayan Ceket Modelleri

2015 sezonun en tarz en gösterişli olduğu ceket tasarımların içerisinde deri ceketler yer alıyor bu sene. Bu koleksiyonlar da farklı deri ceket modelleri, kalite ve her renk seçeneği ile görenlerin ilgisini çekiyor.

Deri ceket denildiği zaman akla gelen markalardan olan Derimod bu sene yeni bayan ceket modelleri ile oldukça iddialı. Bu senin modası siyah renkte çizgili, kollarında detayları olan deri ceketler trend de olacak. Deri ceketlerin kollarına koydukları detaylar deri ceketin kendini daha iyi göstermesini hem de şıklığı ile herkesi büyülüyor. Deri ceket dendiğinde benim gözümde hep siyah renk canlanır. Herkese giden bir renktir siyah ve kombinler de rahatlıkla uyum sağlayan bir renk olması da ayrı bir artısı tabi. Geçen sene her renk deri cekete rastlarken bu yıl daha çok siyah deri ceketler üzerinde durulmuş.

Her bayanın dolabında rahat ve şıklığı ile anılan deri ceket mutlaka yer almalı. Serin kış günün de rahatlıkla giyip sizi sıcak tutacak parçalardan en önemlisi. Günün her saatinde şık ve iyi giyimli olabilmek için bayanların sıkça kullandığı deri ceket modelleri zarif duruşuyla adından bahsettirmeyi başarıyor. Deri ceketlerinizi ister spor tarz da ister klasik tarz da seçin. Seçim sizin. Yazlık elbiselerinizi deri ceketleriniz ile kombin yapabilirsiniz. Derimod deri ceketlerin kalitesi ve kolay kombinlenme avantajıyla rahatça gündüz ya da gece rahatlıkla deri ceketinizi omzunuza alıp çıkabilirsiniz.

Önceki İçerikHindistan Cevizi Yağının Faydaları Nelerdir?
Sonraki İçerik2015 Bayan Zara Ayakkabı Modelleri