Yusuf Civelek “Başkanlık halkımızın gönlünün tahtıdır”

oda baskan1

İskenderun Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr.Yusuf H.Civelek, esnaf odalarını ziyaret etti.

Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar ve partililerin de eşlik ettiği ziyaret programı kapsamında, İskenderun Kuyumcular ve Saatçılar Odası ziyaret edildi.

Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e çiçek takdim eden İskenderun Kuyumcular ve Saatçılar Odası Başkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi İskenderun Belediye Meclis Üyesi Uğur Fırat, “Beraber mecliste beş sene boyunca birbirimizi kırmadan İskenderun’a hizmet ettik. Allah tekrar nasip etti, kendisine bu yolda, yolunun açık olmasını, hayırlara vesile olmasını diliyorum. Yolunuz açık olsun Başkanım” diye konuştu.

Halkın ödediği paralarla oluşan bütçenin çarçur edilmediğini, halkın en önemli hayati ihtiyaçlarının yerine getirildiğini anlatan Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr.Yusuf H.Civelek, “Mecliste birlikte kararlara imza atarak, halkın sorunlarına duyarlı olarak bir beş yıl geçirdik. Benim gönlüm rahat. Halkımızın en acil ihtiyaçlarına hizmet ederek, sayılamayacak kadar hizmetler yaptık. Onun için çok memnunum. Halkımız teveccüh gösterir devam edersek bu kutsal göreve, bu hizmetin şarkısına huzurun, barışın devamına katkıda bulunmaya çalışacağız. Söz halkımızındır” dedi.

Ziyaret, daha sonra S.S.İskenderun 1 Nolu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ile sürdü. Ardından, Hızarcılar ve Mobilyacılar Odası, İskenderun Radyo ve Elektrik Teknisyenleri Odası, İskenderun Berberler ve Kuaförler Odası, İskenderun Bakkallar ve Bayiler Odası, İskenderun Terziler Odası, Kasaplar Odası da ziyaret edildi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.