İSMO Ankara’da Muhasebe Eğitimi Sempozyumuna Katıldı

Kaynar; “Meslek Mensuplarımızın Depremde Yaşadığı Sorunlar da Görüşüldü”
İskenderun Serbest Muhasebe Mali Müşavirler Odası Başkanı İbrahim Kaynar, Yönetimi ve İSMO üyeleri Ankara’da düzenlenen “Sürdürülebilir Akademi ve Mesleki Gelecek İçin Eğitim” konulu sempozyumuna katıldılar.

İSMO Ankara’da Muhasebe Eğitimi Sempozyumuna Katıldı İSMO Ankara’da Muhasebe Eğitimi Sempozyumuna Katıldı İSMO Ankara’da Muhasebe Eğitimi Sempozyumuna Katıldı İSMO Ankara’da Muhasebe Eğitimi Sempozyumuna Katıldı
İSMO heyeti, Cumhuriyetin 100. Yılında XLI Türkiye Muhasebe Eğitimi Sempozyumu
21-23 Eylül 2023 Tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirildi.
Sempozyum arasında TÜRMOB Başkanı Emre Kartaloğlu ve Genel Sekreter Yahya Arıkan ile birlikte, depremden etkilenen 11 ilin Mali Müşavirler Oda Başkanlarının katılımıyla bir değerlendirme toplantısı yapıldı. Sempozyum ve toplantı ile ilgili açıklamalarda bulunan İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı İbrahim Kaynar, “Deprem bölgesinde şu ana kadar yaşanan süreç ve önümüzdeki dönemde karşılaşabileceği sorunların çözümü noktasında çalışmalar yapılması için İskenderun Mali Müşavirler Odası olarak ayrıntılı bir şekilde fikirlerimizi sunduk. Bu konuda ve her zaman yanımızda olan üst birliğimiz TÜRMOB ’a teşekkür ediyoruz” dedi.
İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler heyeti, toplantı sonrası Ankara’da Anıtkabir’i de ziyaret etme fırsatı buldular.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.