MHP İl Teşkilatını Buluşturan Nikahta Mutluluk ve Hüzün Bir arada Yaşandı

MHP Antakya Merkez İlçe 2. Başkanı Servet Çağrı’nın En Mutlu Günü
Çağrı Ailesinin Güzel Kızları Betül Çağrı Abdullah Zakkur ile Evlendi

MHP İl Teşkilatını Buluşturan Nikahta Mutluluk ve Hüzün Bir arada Yaşandı

MHP Antakya Merkez 2.Başkanı Servet Çağrı ve eşi Nurcan Çağrı’nın güzel kızları Betül Çağrı ile Gade Cemal Zakkur’un yakışıklı oğlu Abdullah Zakkur Yayladağı Düğün salonunda düzenlenen nikah töreni ile evlendiler.
MHP Antakya Merkez 2.Başkanı Servet Çağrı’nın güzel kızı Betül Çağrı’nın nikahını Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın Kıyarken, MHP Hatay İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay, Yayladağı İlçe Başkanı Celal Atmaca ve Belen İlçe Başkanı Seyfullah Gürbüz genç çiftlerin nikah şahitliğini yaptı.
İlahiler ve dualarla baba evinden Nikah salonuna konvoy eşliğinde giden Betül Çağrı ve eşi Abdullah Zakkur alkışlarla Yayladağı Nikah salonuna girdiler.
MHP’nin Hatay İl Teşkilatında yıllardır başarı ile görevini sürdüren Servet Çağrı son kızını evlendirmenin mutluluğunu yaşarken, nikahta duygu, hüzün ve sevinç bir arada yaşandı.
Nikah sonrasında çiftlere Evlilik Cüzdanının takdim eden Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın genç çiftlere mutluluklar diledi.
Genç çiftlerin Nikah şahidi olan MHP Hatay İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay, Yayladağı İlçe Başkanı Celal Atmaca ve Belen İlçe Başkanı Seyfullah Gürbüz, genç çiftlere gelin Betül Çağrı’nın babası Servet Çağrı ve eşi Nurcan Çağrı’ya ve damada mutluluklar dilediler.
Yoğun katılımla gerçekleşen Nikah merasimine katılan davetliler bu mutlu günlerinde genç çiftleri yalnız bırakmadılar. Nikah merasimi, takı ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.