PROF. DR. ERTAP AKOĞLU GELİŞİM’DE

KBB Hastalıkları, Baş ve Boyun Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Ertap Akoğlu, İskenderun Gelişim Hastanesi ailesine katıldı.

PROF. DR. ERTAP AKOĞLU GELİŞİM’DE

Alanında gerçekleştirdiği uygulamalar hakkında bilgilendirmede bulunan Prof. Dr. Akoğlu, “Ortakulak iltihapları ve cerrahi tedavisi, biyonik kulak, septoplasti-rinoplasti ameliyatları, baş-boyun cerrahisi, geniz eti ve bademcik ameliyatları, kulak tüpü (ventilasyon tüpü) ameliyatları, vertigo, allerjiler, otoskleroz ve stapedetomi ameliyatı, sinüzitler ve sinüzit ameliyatları işlemlerini İskenderun Gelişim Hastanesi bünyesinde uygulamaya devam edeceğiz” dedi.

Prof. Dr. Ertap Akoğlu Kimdir?

Prof. Dr. Ertap Akoğlu, 1970 yılında Kütahya’da doğdu. Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 1993 yılında mezun oldu ve 1998 yılında aynı üniversitenin KBB Anabilim Dalı’nda ihtisas eğitimini tamamladı. 1999-2000 yılları arasında Eskişehir Hava Hastanesi’nde yedek subay olarak vatani görevini tamamladıktan sonra, Denizli Çivril Devlet Hastanesi’nde 2 yıl KBB uzmanı olarak çalıştı. 2002 yılında Mustafa Kemal Üniversitesi Tayfur Ata Sökmen Tıp Fakültesi KBB Hastalıkları Anabilim Dalı’na yardımcı doçent unvanı ile kurucu anabilim dalı başkanı olarak atandı. Prof. Dr. Ertap Akoğlu, 2007 yılında doçent, 2014 yılında profesör oldu. İyi düzeyde İngilizce bilen ve çok sayıda uluslararası ve ulusal dergide makalesi yayımlanan Prof. Dr. Ertap Akoğlu, yurtdışında da çeşitli görevlerde bulundu. Mustafa Kemal Üniversitesi’nde öğretim üyesi olarak yürüttüğü görevinin ardından İskenderun Gelişim Hastanesi ve Palmiye Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Önceki İçerikAhmet Dolğun, Halk Buluşmalarıyla Hatay’ın Sorunlarına Çözüm Önerileri Sunuyor
Sonraki İçerikHatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Lütfü SAVAŞ MAHALLE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.