GELECEĞİN FUTBOLCULARINI YETİŞTİRECEK İSKENDERUN FUTBOL AKADEMİSİ, HGC İSKENDERUN TEMSİLCİLİĞİ’NİN KONUĞU OLDU

GELECEĞİN FUTBOLCULARINI YETİŞTİRECEK İSKENDERUN FUTBOL AKADEMİSİ, HGC İSKENDERUN TEMSİLCİLİĞİ’NİN KONUĞU OLDU GELECEĞİN FUTBOLCULARINI YETİŞTİRECEK İSKENDERUN FUTBOL AKADEMİSİ, HGC İSKENDERUN TEMSİLCİLİĞİ’NİN KONUĞU OLDU
İskenderun Futbol Akademisi yönetimi, Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) İskenderun Temsilciliği’ne ziyarette bulundu. HGC İskenderun Temsilciliği Başkanı Işık Şener ve üye gazeteciler tarafından sıcak bir ilgiyle karşılanan İskenderun Futbol Akademisi Başkanı Sedat Eroğlu, kurucu yöneticiler Ali Demirhan, Fatih Yüksel, Şevket Şekerlisoy, Göker Şekerlisoy, Enes Karaoğlan, Ertuğrul Dönmez, Erdoğan Eroğlu ve koordinatör Halit Yavuz, İskenderun’da futbolun sorunları ve çözüm önerileri noktasında fikirlerini dile getirdiler.
İskenderun Futbol Akademisi’nin kurulduğu günden bu yana futbol ve spor adına gençlerin geleceğine faydalı olacak farkındalık oluşturan çalışmalara imza attığını kaydeden HGC İskenderun Temsilciliği Başkanı Işık Şener, Futbol Akademisi’nin bölgemizin önemli bir değeri olduğunu vurgulayarak, tüm yönetime başarılar diledi. İskenderun Futbol Akademisi Başkanı Sedat Eroğlu da, HGC İskenderun Temsilciliği’nin kamuoyunu doğru bir şekilde aydınlatmak adına önemli bir misyon üstlendiğine dikkat çekerek, basın mensuplarına çalışmalarında kolaylıklar diledi. Başkan Eroğlu, ayrıca merkez binalarında zeka oyunları, seminer vb. gibi bir çok faaliyet gerçekleştirdiklerini sözlerine ekledi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.