EN BAŞARILI SAĞLIKÇI HAMBOLAT OLDU

EN BAŞARILI SAĞLIKÇI HAMBOLAT OLDU EN BAŞARILI SAĞLIKÇI HAMBOLAT OLDU“Sağlık Ağı” adlı sosyal medya platformunun twitter aracılığıyla gerçekleştirdiği “En Başarılı İl Sağlık Müdürü” anketinde, Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat, 81 İl içinde birinci oldu. 2022 Yılının En Başarılı İl Sağlık Müdürü Anketi’nde, seçenekler arasında; İstanbul İl Sağlık Müdür Kemal Memişoğlu, Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Mehmet Gülüm, Hatay İl Sağlık Müdürü Mustafa Hambolat ve Trabzon İl Sağlık Müdürü Hakan Usta yer aldı.

75 bine yakın kullanıcı tarafından görüntülenen ve 12.618 kişinin oy kullandığı ankette %30’luk oy oranı ile Mustafa Hambolat, En Başarılı İl Sağlık Müdürü olarak seçildi.

Mustafa Hambolat kimdir?

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde dünyaya gelen, ilk ve orta öğrenimini Reyhanlı’da tamamlayan Hambolat, Ankara Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2002 yılında mezun oldu. Mezuniyetinden sonra değişik illerde görev yapan Hatay İl Sağlık Müdürü Hambolat, 2015 yılında Reyhanlı Devlet Hastanesi’ne Başhekim Yardımcısı olarak atandı. 2018 yılında Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı görevini icra eden Hambolat, 2019 Ağustos ayından beri de Hatay İl Sağlık Müdürü olarak görev yapmaktadır. Evli ve 4 çocuk babasıdır.

Önceki İçerik‘SIBO’ VE BESLENME TEDAVİSİ
Sonraki İçerikBaro Başkanı Açıkalın’dan İsveç’e Tepki
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.