İTSO Başkanı Yılmaz, Denizciler’de Hizmete Giren Salon M Güzellik Merkezinin Açılışına katıldı

İTSO Başkanı Yılmaz, Denizciler’de Hizmete Giren Salon M Güzellik Merkezinin Açılışına katıldı İTSO Başkanı Yılmaz, Denizciler’de Hizmete Giren Salon M Güzellik Merkezinin Açılışına katıldı İTSO Başkanı Yılmaz, Denizciler’de Hizmete Giren Salon M Güzellik Merkezinin Açılışına katıldı İTSO Başkanı Yılmaz, Denizciler’de Hizmete Giren Salon M Güzellik Merkezinin Açılışına katıldı

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Denizciler ’de Hüsniye Çelik’in işletmeciliğini yaptığı Salon M Estetik ve Kuaför salonunun açılışına katılarak, hayırlı işler temennisinde bulundu.
Denizciler Mahallesi eski belediye binasının arkasında eğitimci Hamit Duman’ ın organizasyonunda gerçekleştirilen Salon M Estetik ve Kuaför Salonunun açılışına İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Levent H. Yılmaz ve davetliler katıldı.
İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, açılış öncesinde salonu gezdiğini ve son teknolojik cihazların bulunduğunu gördüğünü belirterek, Salon M Estetik ve Kuaför Salonu işletmecisi Hüsniye Çelik ve ekibine hayırlı işler temennisinde bulundu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.