REKTÖR DEPCİ, BAŞKAN TOSYALI’YI MİSAFİR ETTİ

REKTÖR DEPCİ, BAŞKAN TOSYALI’YI MİSAFİR ETTİİskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı’yı ağırladı.
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı’yı ağırladı. 9 Aralık Cuma günü Rektör Depci’nin konuğu olan İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı İSTE’de görev yapan tüm öğretim elemanlarına sunulmak üzere hediye getirdi. İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci’nin hediyesini ise Başkan Tosyalı takdim etti. İSTE Rektörü Depci ve Başkan Tosyalı, İSTE Rektörlük Makamında görüştü. Ziyaret karşılıklı sohbet havasında geçti ve fikir alışverişinde bulunuldu.
Başkan Tosyalı “Aydınlık yarınlar için karanlığa meydan okuyan hocalarımıza teşekkür ediyoruz. Kendilerine bu yolda başarı diliyoruz” derken İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Her zaman ve her konuda yanımızda olan ve İSTE’yi destekleyen Başkan Fatih Tosyalı’ya şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum. Birlikte çalışmaktan mutluluk duyuyor ve daha başarılı pek çok işe imza atacağımıza inanıyorum” değerlendirmesinde bulundu.

Önceki İçerikVARAN: “HER ZAMAN EMEĞİN SAVUNUCUSU OLACAĞIZ”
Sonraki İçerikDASİFED Başkan Gül ve ARİAD Yönetimi İTSO’yu Ziyaret Etti
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.