SÖYLEŞİ PROGRAMI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

SÖYLEŞİ PROGRAMI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ SÖYLEŞİ PROGRAMI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ SÖYLEŞİ PROGRAMI YOĞUN İLGİ GÖRDÜİskenderun Belediyesi’nin düzenlediği, Edebiyatçı Yazar “Hayati İnanç ile Söyleşi” programı büyük ilgi gördü.
Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında Kültür Sayında organize edilen programda yazar Hayati İnanç, mizahi anlatımı ile güldürürken aynı zamanda düşündüren ve keyifli sohbeti ile gönüllere dokundu.
Hukukçu, Araştırmacı ve Eğitimci Yazar Hayati İnanç, dilimiz ve divan edebiyatının güzelliklerini ilçe sakinleriyle paylaştı. Salonu hıncahınç dolduran kalabalığa hitap eden İnanç, divan edebiyatından beyitler okuyarak yaşama dair önemli nasihatlerde bulundu.
SOSYAL ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK
Anne ve babaların çocuklarını iyi yetiştirmeleri gerektiğini aktaran İnanç, iyi bir gelecek için iyi nesillerin yetişmesi gerektiğini söyledi.
Türk edebiyatının seçkin şiirleri ve kıssadan hisse hikâyeler eşliğinde bir saati aşkın süren konuşma bütün izleyenleri mest etti.
Düzenlenen söyleşi sonrasında Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Yazar Hayati İnanç’a çiçek takdim ederken kültürel sosyal ve sanatsal etkinliklere devam edeceklerini söyledi. Katılımlarından dolayı İskenderunlulara teşekkür etti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.