Sağlık-Sen İskenderun Temsilcisi Ferdi Kızıltaş ve Yönetiminden Diş Hekimleri Gününde Anlamlı Ziyaret

Sağlık-Sen İskenderun Temsilcisi Ferdi Kızıltaş ve Yönetiminden Diş Hekimleri Gününde Anlamlı Ziyaret Sağlık-Sen İskenderun Temsilcisi Ferdi Kızıltaş ve Yönetiminden Diş Hekimleri Gününde Anlamlı Ziyaret Sağlık-Sen İskenderun Temsilcisi Ferdi Kızıltaş ve Yönetiminden Diş Hekimleri Gününde Anlamlı Ziyaret Sağlık-Sen İskenderun Temsilcisi Ferdi Kızıltaş ve Yönetiminden Diş Hekimleri Gününde Anlamlı Ziyaret Sağlık-Sen İskenderun Temsilcisi Ferdi Kızıltaş ve Yönetiminden Diş Hekimleri Gününde Anlamlı Ziyaret
“Personellere Karanfil Dağıtıldı”
Sağlık-Sen İskenderun Temsilcisi Ferdi Kızıltaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Diş Hekimleri Günü ve Diş Sağlığı Haftası münasebetiyle İskenderun Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini ziyaret ederek çalışanlara karanfil dağıttılar.
Sağlık-Sen İskenderun Temsilcisi Ferdi Kızıltaş ve Yönetim Kurulu Üyelerinin çiçek takdimi nedeniyle sağlık çalışanlar teşekkür ettiler.
Sağlık-Sen İskenderun Temsilcisi Ferdi Kızıltaş günün anlam ve önemi hakkında yaptığı açıklamasında; “Böylesi anlamlı bir günde sağlık çalışanlarımızı unutmadık. Hekimlerimizin Gününü kutladık Sayın Başhekimimiz Hüseyin Yunus beyefendiye nezaketi için Sağlık Sen yönetim kurulu ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.