Kaymakamdan Eczane Teknikerlerine Ziyaret

Kaymakamdan Eczane Teknikerlerine Ziyaret Kaymakamdan Eczane Teknikerlerine Ziyaret

İskenderun kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Akdeniz Eczane Teknisyenleri Federasyon Başkanı ve İskenderun Eczane Teknisyenleri Derneği yönetimine iadei ziyarette bulundu.

Ziyarette, Akdeniz Eczane Teknisyenleri Federasyon Başkanı ve İskenderun Eczane Teknisyenleri Derneği Başkanı Cemal Çelik, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Bizleri ziyaret etmeniz son derece mutluluk verdi. Bize biz eczacı teknikerleri olarak sağlıkla ilgili mücadelemizi veriyoruz. Çalışmalarımızı her zaman kaymakamlıkla paylaşıyoruz” dedi.

İskenderun Kaymakamı Demiryürek de, göreve başladığı ilk günlerde Başkan ve yönetim kurulu ile birlikte ziyaretine geldiğini hatırlatarak “Bugün sizlere iadeyi ziyaret için buradayım. İskenderun’umuzda 6 ilin bütün sektör çalışanlarının kayıtlı olduğu bir federasyonun olması da bizim ayrıca kıymetli. Ben sivil toplum kuruluşlarıyla ilişkilerimi her daim canlı tutmaya çalışan mülkü idare amiriyim. Bu anlamda da karşılıklı gelip gitmemiz eksikleri gidermemize yol açacaktır. İstişarelerimiz eksik olmayacak” ifadelerini kullandı.

Sıcak bir ortamda geçen ziyarette, Başkan Çelik, Kaymakam Demiryürek’e teşekkür etti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.