Türkmen Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneğinden İTSO’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

 

Türkmen Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneğinden İTSO’ya Hayırlı Olsun Ziyareti Türkmen Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneğinden İTSO’ya Hayırlı Olsun Ziyareti Türkmen Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneğinden İTSO’ya Hayırlı Olsun Ziyareti Türkmen Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneğinden İTSO’ya Hayırlı Olsun ZiyaretiTürkmen Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Diler ve Derneğin Yönetim Kurulu Üyeleri İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Türkmen Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Diler ve Derneğin Yönetim Kurulu Üyelerini nezaketle karşıladı.
Türkmen Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Diler ziyarette yaptığı konuşmasında; “Şehrimizin en önemli sivil toplum kuruluşlarından olan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına yeniden seçilmeniz bizleri oldukça memnun etmiştir. Dernek olarak her zaman yanımızda yer aldınız. Bizlere destek oldunuz. Dernek yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım adına şahsınızda yönetim ve meclis üyelerinizi kutlar, yeni dönemde şehrimizin ekonomik sosyal ve kültürel yönden önemli projelere imza atacağınıza inancımız tamdır” dedi.
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise; “Oda olarak seçimlerimizi olgunluk içerisinde tamamladık. Yeni yönetim ve meclisimiz belirlendi, çalışmalarımıza hız verdik. Bölgemize değer katacak projelerin hayata geçirilmesi noktasında çaba sarf ediyoruz. Türkmen Köyleri Derneğimize çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Önceki İçerikBaşsavcı Ünalan ile Adalet Komisyonu Başkanı Taştimur’dan İTSO’ya Hayırlı Olsun Ziyareti
Sonraki İçerikBAĞIŞLANAN SADECE ORGAN DEĞİL, YENİ BİR HAYAT!
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.