KAYMAKAM DEMİRYÜREK’TEN ARİAD’A İADE-İ ZİYARET

KAYMAKAM DEMİRYÜREK’TEN ARİAD’A İADE-İ ZİYARET KAYMAKAM DEMİRYÜREK’TEN ARİAD’A İADE-İ ZİYARETGeçtiğimiz aylarda İskenderun Kaymakamı olarak göreve atanan Murat Sefa Demiryürek,, Arsuz İş İnsanları Derneğine (ARİAD) iade-i ziyarette bulundu.
İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, iade-i ziyaretler kapsamında Arsuz İş İnsanları Derneği Başkanı Adnan Ağır ve yönetim kurulu ile dernek binasında bir araya geldi.
Başkan Adnan Ağır, gerçekleşen ziyaretten dolayı Kaymakam Demiryürek’e teşekkür ederek ARİAD olarak yapmış oldukları çalışmalar ve faaliyetler ile ilgili bilgiler verdi.
Kaymakam Murat Sefa Demiryürek ise sivil toplum kuruluşlarının önemine vurgu yaparak, toplumumuzu ilgilendiren birçok konuda STK ların önemli rol oynadığını, kentin iktisadi ve kültürel tarihine katkılarının yadsınamaz olduğunu, STK larla her daim istişare halinde olacaklarını belirtti.
Kaymakam Murat Sefa Demiryürek, iade-i ziyaretleri bölge dinamikleriyle ortak akıl buluşmalarına dönüştürerek daha verimli sonuç almak gayretinde olduğunu söyledi.
Sıcak bir sohbet havasında geçen ziyaret esnasında Kaymakam Demiryürek ve Başkan Adnan Ağır ilçeye ait konular üzerinde karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.