İSKENDERUN HALK EĞİTİM MERKEZİ BAŞARILI PROJELERE İMZA ATIYOR

İSKENDERUN HALK EĞİTİM MERKEZİ BAŞARILI PROJELERE İMZA ATIYOR İSKENDERUN HALK EĞİTİM MERKEZİ BAŞARILI PROJELERE İMZA ATIYOR İSKENDERUN HALK EĞİTİM MERKEZİ BAŞARILI PROJELERE İMZA ATIYOR İSKENDERUN HALK EĞİTİM MERKEZİ BAŞARILI PROJELERE İMZA ATIYOR İSKENDERUN HALK EĞİTİM MERKEZİ BAŞARILI PROJELERE İMZA ATIYOR İSKENDERUN HALK EĞİTİM MERKEZİ BAŞARILI PROJELERE İMZA ATIYOR İSKENDERUN HALK EĞİTİM MERKEZİ BAŞARILI PROJELERE İMZA ATIYOR İSKENDERUN HALK EĞİTİM MERKEZİ BAŞARILI PROJELERE İMZA ATIYOR İSKENDERUN HALK EĞİTİM MERKEZİ BAŞARILI PROJELERE İMZA ATIYOR İSKENDERUN HALK EĞİTİM MERKEZİ BAŞARILI PROJELERE İMZA ATIYOR

İskenderun Halk Eğitim Merkezi, bölgede yaptığı faaliyetler, açtığı kurslar, yüzlerce kursiyeriyle başarılı çalışmalar yapıyor.

Bugüne kadar farklı meslek dallarında açtığı onlarca kursta yüzlerce kişiyi meslek sahibi yapan İskenderun Halk Eğitim Merkezi, üretimiyle farkını ortaya koyuyor.
El sanatlarından giyim atölyelerine, bilişim dünyasından halk oyunlarına kadar onlarca meslek dalında kurslarda yüzlerce kişinin eğitimini tamamlayarak hayata atılmasına ve ekonomiye katkı sunmasına vesile olan Halk Eğitim Merkezi, Müdür Bekir Durur’un idari ekibi ve öğretim kadrosuyla önemli işlerin altına imza atıyor.
Her yeni eğitim öğretim yılının başında onlarca kursta yüzlerce öğrencisiyle yola çıkan Halk Eğitim Merkezi, yıl sonu yaklaşırken sergi programlarında eserlerini ortaya koyarken de gurur tablosu yaşıyor.

Yılın her ayında kurslarda eğitim gören öğrenciler, hayata hazırlıkta devlet okullarının düz lise bölümü öğrencilerinden çok daha avantajlı bir şekilde hayata hazırlanıyor.

İskenderun Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bekir Durur’un idarecilikteki başarısı, öğretim kadrosuyla uyumu başarıda etkili oluyor.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.