BELEDİYE BAŞKANI FATİH TOSYALI’DAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

BELEDİYE BAŞKANI FATİH TOSYALI’DAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99. yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı mesajında, şunları kaydetti:
“Cumhuriyetimizin, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından ilan edilişinin 99. Yıldönümünü milli birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Aziz Türk Milleti, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde, vatanına, bayrağına, istiklaline ve istikbaline kastedenlere karşı 1919’da çok zor koşullar altında başlattığı Kurtuluş Savaşı’nı tarihte benzeri görülmemiş büyük bir zaferle taçlandırmıştır.
29 Ekim günü, Türk milletinin ortak değerleri etrafında her zamankinden daha güçlü bir şekilde kenetlenme günüdür. Bizi tek millet, tek devlet, tek bayrak, tek vatan yapan yüksek değerlerimizi daha gür bir sesle yüceltmenin tam zamanıdır.
Bugün geldiğimiz noktada; ise Cumhuriyetimizin değerlerine sımsıkı sarılarak, büyük Türkiye yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.
Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, kahraman silah arkadaşlarını, canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor. Cumhuriyetimizin 99.kuruluş yıldönümünü kutluyorum”

Önceki İçerikBAŞKAN GÜVEN’DEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
Sonraki İçerikBelen Belediye Başkanı İbrahim Gül; Cumhuriyetimizin temel değerlerini sonsuza dek koruyacağız
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.