BAŞKAN GÜVEN’DEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN GÜVEN’DEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJIArsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Cumhuriyet’in Kuruluşunun 99. Yılı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
Başkan Asaf Güven mesajında; “Tüm imkânsızlıklara rağmen topyekûn, Ulu Önderimizin komutasında büyük bir kararlılıkla yürütülen Kurtuluş mücadelemiz, zaferle sonuçlanmıştır. Cumhuriyet’in ilanı; Türk milletinin, tarihte eşine az rastlanan en büyük zaferidir. Bizler de Cumhuriyetimizin bize miras bıraktığı tüm değerlere sahip çıkacak ve gelecek kuşaklara aktaracağız. Bununla birlikte aydınlığa, adalete, bilime kısacası çağdaşlığa yönümüzü daha çok çevirmeliyiz. Gelecek nesillerimiz de kendine emanet edilen Türkiye Cumhuriyeti’ni, huzur ve refah dolu yarınlara ulaştırmak için hiç şüphesiz her zaman tüm gücüyle çalışacaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi şükranla anarken Cumhuriyetimizin 99. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum,” ifadelerini kullandı.

Önceki İçerikHASİAD Yönetiminden İTSO’ya Hayırlı Olsun Ziyareti
Sonraki İçerikBELEDİYE BAŞKANI FATİH TOSYALI’DAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.