Belen ilçe merkezinde yıllardır kaderine terk edilerek atıl bir durumda tehlike saçan metruk binayı, yeniden restore ederek kurumlara tahsisi eden Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Muhtarlar Derneğine de bu binada yer tahsisi yaparak açılışını gerçekleştirdi.
Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül yaptığı açılış konuşmasında, “ Kıymetli İskenderun Belediye Başkanım, ilçe başkanlarımız, sivil toplum örgütlerinin kıymetli başkanları, değerli muhtarlarım, kurumlarımızın kıymetli müdürleri ve değerli katılımcılar, hepiniz Belen Muhtarlar Derneğimizin hizmet binası açılışına hoş geldiniz sefalar getirdiniz.
Muhtarlarımız bir mahalle için çok önemli ve mahallemizdeki en güvenilir kişi. Hepimizin derdini anlatabileceği, sıkıntısını aktarabileceği, ilk mülki makam. Onunu içindir ki muhtarlıklarımızın belediye ve diğer kurumlarla ilişkileri çok önemli. Bizlerde bu ilişkileri önemseyen bir belediye başkanı olarak, yaklaşık üç buçuk yıldır muhtarlarımızla devamlı istişare halindeyiz. Mahallelerinde yaşanan aksaklık ve sıkıntılarda, elimizden gelen gayreti azami bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Bugün ise kendilerinin daha rahat ve verimli çalışabilecekleri, dernek binasının açılışını hep birlikte yapacağız. Ve inanıyorum ki bu dernekte daha sağlıklı bir çalışma ortamı bulacaklar ve ilçemizde yaşanan sıkıntılara daha fazla gayret gösterecekler. Hepimize ve Belenimize hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum.
Belen Muhtarlar Dernek Başkanı Tahsin Saydam yaptığı açılış konuşmasında ise, “Böylesine güzel bir hizmet binasını belenli hemşerilerimizin kullanımına sunan ve bizlere maddi manevi desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Belen Belediye Başkanımız İbrahim Gül’e, Belen Belediyesi Muhtarlar Müdürümüz Özgür Erşan’a ve başkanımızın tüm ekibine buradan bir kez daha teşekkürlerimi sunar, açılış törenimizde bizleri yalnız bırakmayan sayın Kaymakamımız Mahmut Sami Yılmaz’a, İskenderun Belediye Başkanımız sayın Fatih Tosyalı’ya ve tüm katılımcılara teşekkür ederim.
19 Ekim Muhtarlar Günümüz kutlu olsun.” İfadelerini kullandı.

Önceki İçerikOP. DR. TEOMAN TONİ SEVİNÇ PALMİYE’DE
Sonraki İçerikBELEDİYE BAŞKANI TOSYALIDAN İTSO’YA KAHVALTI
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.