MUHTARLARIMIZ, DEVLETİMİZ VE MİLLETİMİZ ARASINDA GÖNÜL KÖPRÜLERİ KURUYOR

MUHTARLARIMIZ, DEVLETİMİZ VE MİLLETİMİZ ARASINDA GÖNÜL KÖPRÜLERİ KURUYOR MUHTARLARIMIZ, DEVLETİMİZ VE MİLLETİMİZ ARASINDA GÖNÜL KÖPRÜLERİ KURUYOR MUHTARLARIMIZ, DEVLETİMİZ VE MİLLETİMİZ ARASINDA GÖNÜL KÖPRÜLERİ KURUYOR19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle İskenderun’da bulunan muhtarlar, Atatürk anıt alanına çelenk sunarak günlerini kutladılar. Çelenk sunma programına İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt, resmi kurum amirleri ve muhtarlar katıldı.

Çelenk sunma proğramı Muhtarlık çelenginin sunumuyla başladı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla devam etti. Muhtarlar adına kısa bir konuşma yapan Gürsel mahalle muhtarı Semir Öz, Muhtarlığın devlet ile millet arasındaki en önümlü köprü olduğunu belirtti.

KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİLER
19 Ekim Muhtarlar günü nedeniyle İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı tarafından mahalle muhtarlarına kahvaltı verildi. Doğan Cafe Restoran’da verilen kahvaltı proğramına muhtarların yanı sıra, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Başkan Fatih Tosyalı, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Emin Ünalan, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Yıldırım, resmi kurum amirleri katıldı.

Kahvaltı sonrasında muhtarlar adına kısa bir açıklama yapan Büyükdere Mahalle Muhtarı Hüseyin Cirdi, “Muhtarlar için önemli olan bu günde bizleri yalnız bırakmayan belediye başkanımız sayın Fatih Tosyalı’ya, kaymakamımız sayın Murat Sefa Demiryürek’e teşekkür ediyorum” dedi.

İskenderun Kaymakım Murat Sefa Demiryürek ise yaptığı konuşmasında “Muhtarlık, Devletin ve milletin birer kollarıdır. İkisini de temsil eden çok ender kuramlardan birisidir. Bu önemli günde sizlerle birlikte olmaktan mutluyum” dedi.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise muhtarlara göreve geldiği günden bu yana önem verdiğini ve tüm mahallelerin ihtiyaçlarına göre çalışmalar yaptığını sinevizyon gösterisiyle anlattı

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.