BELEN’DE DAR VE YOKUŞ SOKAKLARA KONFOR GETİRİLİYOR

BELEN’DE DAR VE YOKUŞ SOKAKLARA KONFOR GETİRİLİYOR BELEN’DE DAR VE YOKUŞ SOKAKLARA KONFOR GETİRİLİYOR BELEN’DE DAR VE YOKUŞ SOKAKLARA KONFOR GETİRİLİYOR BELEN’DE DAR VE YOKUŞ SOKAKLARA KONFOR GETİRİLİYOR

Hatay’ın Belen ilçesinde yamaçlara konuşlanmış evlerin ulaşımını sağlamak üzere… Belen’de dar ve yokuş sokaklara konfor getiriliyor Hatay’ın Belen ilçesinde yamaçlara konuşlanmış evlerin ulaşımını sağlamak üzere Belediye tarafından merdiven ve korkuluk duvar inşa çalışmaları sürüyor. Türkiye’nin en önemli geçidi olan Belen’in her iki yakasının yamaçlara yapılaşmış olması, yokuş ve dar sokaklı yerleşim yerinde yaşayanlar fiziki şartlar yüzünden istedikleri hizmete ulaşmakta güçlük çekti.

GÜL: VATANDAŞLARIMIZIN GÖNLÜNÜ KAZANMAYA TALİP OLDUK

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, göreve seçildiği günden buyana hizmet çalışmalarını özellikle ilçenin ortasından geçen yolun her iki yakada yamaçlarda bulunan yerleşim yerlerinin ulaşımını kolaylaştırmaya yoğunlaştırdı. Dar ve yokuş sokakları daha yaşanabilir, konforlu hale getirmek üzere Belediye ekipleri her mahallede yaptığı çalışmaları bizzat yerinde takip eden Belediye Başkanı İbrahim Gül, bu yönde çalışmalarının devam ettiğini belirterek “Ekiplerimizce devam eden yaya yolu merdiven ve korkuluk duvar yapım çalışmamızı yerinde inceleyerek, personellerimize kolay gelsin dileklerimizi ilettik. Yanı sıra burada yaşayan vatandaşlarımızla sohbet edip, fikirlerini aldık, yapılan tüm çalışmalarımızdan memnuniyetlerini dile getirdiler. Biz göreve gelirken, burada bugüne kadar hizmet alamamış vatandaşımızın gönlünü kazanmaya talip olduk” dedi.

Önceki İçerikDTO İSKENDERUN ŞUBESİ’NDE KEMAL KUTLU GÜVEN TAZELEDİ
Sonraki İçerikESNAFA FAİZ VE LİMİT MÜJDESİNİ BAŞKAN KEKEÇ DUYURDU
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.