BAŞKAN FATİH TOSYALI: PORTATİF YÜZME HAVUZLARI AÇILDI

BAŞKAN FATİH TOSYALI: PORTATİF YÜZME HAVUZLARI AÇILDI BAŞKAN FATİH TOSYALI: PORTATİF YÜZME HAVUZLARI AÇILDI BAŞKAN FATİH TOSYALI: PORTATİF YÜZME HAVUZLARI AÇILDIİskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Belediyemiz ve Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliği ile kurulan portatif yüzme havuzlarımız açıldı” dedi.
Belediye Başkanı Tosyalı,AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel,İlçe Başkanı Abdülkerim Güven ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel ile birlikte yapımını tamamlanan Yüzme Havuzunun açılışını gerçekleştirdi.
YÜME BİLMEYEN KALMASIN
Daha öncede Kapalı Yarı Olimpik Yüzme havuzu yaptıklarını belirten Başkan Fatih Tosyalı,” Portatif yüzme havuzlarımız Denizciler Mahallesi Çok Amaçlı Salon Yanı ve Pirireis Mahallesi Kapalı Spor Salonu Yanına kuruldu.Gençlerimizin yüzme sporuna ilgisi bir hayli yoğun.Bu da bizi memnun ediyor” şeklinde konuştu.
HAYIRLI UĞURLU OLSUN
Başkan Fatih Tosyalı,” Bu havuzlarda gençlerimize ücretsiz ve hijyenik şartlarda Uzman eğitmenler tarafından yüzme dersleri verilecek. Halkın yüzmeye erişimi ve yeni sporcular yetişmesi için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Proje ile özellikle de gelişim çağındaki çocukların fiziksel ve ruhsal gelişimlerine destek olan yüzme sporu öğretilerek sağlıklı bir neslin yetiştirilmesi hedefleniyor ” şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından portatif yüzme havuzları gençlerin hizmetine açıldı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.