GASTROENTEROLOJİ VE DAHİLİYE UZMANI PROF.DR. ŞERİF YILMAZ, 17 AĞUSTOS’TAN İTİBAREN YENİ YERİNDE HASTA KABULÜNE BAŞLIYOR!

GASTROENTEROLOJİ VE DAHİLİYE UZMANI PROF.DR. ŞERİF YILMAZ, 17 AĞUSTOS’TAN İTİBAREN YENİ YERİNDE HASTA KABULÜNE BAŞLIYOR! GASTROENTEROLOJİ VE DAHİLİYE UZMANI PROF.DR. ŞERİF YILMAZ, 17 AĞUSTOS’TAN İTİBAREN YENİ YERİNDE HASTA KABULÜNE BAŞLIYOR! GASTROENTEROLOJİ VE DAHİLİYE UZMANI PROF.DR. ŞERİF YILMAZ, 17 AĞUSTOS’TAN İTİBAREN YENİ YERİNDE HASTA KABULÜNE BAŞLIYOR! GASTROENTEROLOJİ VE DAHİLİYE UZMANI PROF.DR. ŞERİF YILMAZ, 17 AĞUSTOS’TAN İTİBAREN YENİ YERİNDE HASTA KABULÜNE BAŞLIYOR!

Gastroenteroloji ve Dahiliye Uzmanı Prof.Dr. Şerif Yılmaz, hastalara yönelik tanı, teşhis ve tedavi süreci uygulamalarını 17 Ağustos’tan itibaren yeni muayenesinde sürdürecek. Kendi alanında parmakla gösterilen uzman bir isim olan Prof.Dr. Şerif Yılmaz, bugüne kadar isabetli tanı, teşhis ve tedavi yöntemleriyle bölge halkına başarıyla hizmet vererek ismini hafızalara kazıdı. 17 Ağustos’tan itibaren Mustafa Kemal Mahallesi İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi Amanos Rezidans No.192 K.7 No.27 İskenderun adresinde yeni açtığı muayenehanesinde hasta kabulüne başlayacak olan Prof.Dr. Yılmaz, saygın bir hekim olmasının yanı sıra, kendi alanında en son teknolojik ve bilimsel gelişmeleri yakından takip ediyor.
Tel. 0 533 671 09 65 – 0 533 651 09 66

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.