İYİ PARTİ HATAY MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI PROF.DR. ZAFER DOĞANTAN’DAN HGC İSKENDERUN TEMSİLCİLİĞİ’NE ZİYARET

İYİ PARTİ HATAY MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI PROF.DR. ZAFER DOĞANTAN’DAN HGC İSKENDERUN TEMSİLCİLİĞİ’NE ZİYARETİyi Parti Hatay Milletvekili aday adayı Prof.Dr.Zafer Doğantan, İyi Parti İskenderun Yönetim Kurulu üyesi Cuma Doğru ve partililer ile birlikte Hatay Gazeteciler Cemiyeti İskenderun Temsilciliği’ni (HGC) ziyaret ettiler. HGC İskenderun Temsilciliği Başkanı Sabriye Sönmez ve üyeler tarafından karşılanan Prof.Dr. Doğantan’ın ziyaretinin ana teması siyaset ve yaklaşan seçim süreci oldu.
Öncelikle kendini gazetecilere anlatarak sohbete başlayan İyi Parti milletvekili aday adayı Prof.Dr.Zafer Doğantan, şu ana kadar yayınlanmış 13 kitabı, 70 üzerinde bilimsel çalışmaları olduğunu belirtti.
Prof.Dr.Zafer Doğantan, siyaset hayatına İyi parti İlçe Başkan yardımcılığı ile başladığını ve ülkeye hizmet noktasında aday adayı olmaya karar verdiğini sözlerine ekledi.
ELEŞTİRİYE AÇIK OLACAĞIZ
Gazetecilerin bir dizi sorusunu yanıtlayan Doğantan, “İyi Parti olarak öncelikle her türlü eleştiriye açık olacağız. Dahası ateş topu gibiyiz. Seçimlerden volkan gibi çıkacağız. Bu nedenle hem partimize, hem liderimize hem de bize güvenen, inanan, vatandaşlarımıza söz veriyorum elimizden gelen gayretin mücadelenin en iyisini yapacağız diyerek konuşmasını sonlandırdı.
Ziyaret günün anısına objektiflerimize böyle yansıdı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.