İSTE’Lİ AKADEMİSYEN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesinde görev yapan değerli akademisyen Dr. Öğr. Üyesi Mevlüt Gürlek 29 Haziran’da geçirdiği kalp krizi sebebiyle vefat etmişti. Gürlek, bugün İSTE Hacı Mehmet Karatoyuk Camiinde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
Cenaze namazına İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, İSTE akademik ve idari personeli, çok sayıda öğrenci, ailesi ve sevenleri katıldı. Taziye konuşması yapan İSTE Rektörü Depci, “Uzaktan ve yakından gelip acımıza iştirak eden herkesten Allah defalarca razı olsun, biz bugün burada yalnızca bir akademisyenimizi değil bir dostumuzu, kardeşimizi uğurluyoruz. Allah hepinizden tekrardan razı olsun.
Merhumun ruhu için El Fatiha” dedi. Konuşmanın ardından Mevlüt Gürlek Hocamız Asri Mezarlığındaki ebedi istirahatgahına yolcu edildi.
İSTE Ailesi olarak Dr. Öğr. Üyesi Mevlüt Gürlek’i kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet ailesi ve yakınlarına baş sağlığı dileriz.

İSTE’Lİ AKADEMİSYEN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI İSTE’Lİ AKADEMİSYEN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI İSTE’Lİ AKADEMİSYEN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI İSTE’Lİ AKADEMİSYEN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI İSTE’Lİ AKADEMİSYEN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Önceki İçerikİskenderun Genelinde Su Kesintisi Meydana Gelecek
Sonraki İçerikPazar Günü Elektriklerin Kesik Olacağı Yerler Açıklandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.